Jalkapallo on tullut takaisin!

bundesliiga palaa

Jalkapallo on tullut takaisin!

Kevät 2020 on ollut monella tapaa poikkeuksellinen kevät, ja sitä se on ollut myös urheilun suhteen. Kaikki suuret sarjat ovat olleet pysähdyksissä, ja kesän EM-kisat sekä olympialaiset ovat peruttu. Koko urheilumaailma on elänyt syvän epätietoisuuden vallassa.

Nyt sillä saralla on onneksi alkanut näkyä hieman valonpilkahduksia. Saksan jalkapallon pääsarja Bundesliiga nimittäin palasi tauolta muutama päivä sitten. Ottelut pelataan toistaiseksi tyhjille katsomoille, mutta pelataanpa kuitenkin. Ja vedonlyöntiähän eivät tyhjät katsomot estä.

Yksi Huuhkajakin on päässyt jo tositoimiin, joskaan ei valitettavasti maajoukkuepaidassa. Lukas Hradecky torjui Leverkusenin 1-4 voittoon Werder Bremenistä 18. toukokuuta.

Seuraavana isommista jalkapallosarjoista jatkuu todennäköisesti Portugalin pääsarja Primeira Liga. Sarjan on tarkoitus pyörähtää käyntiin 4. kesäkuuta. Italian Serie A puolestaan palaa kentille näillä näkymin 14. kesäkuuta, joskaan asia ei ole vielä aivan pomminvarma. Näitäkin sarjoja pelataan luonnollisesti aluksi tyhjille katsomoille.

Mutta jalkapallosta ja siihen liittyvästä vedonlyönnistä kiinnostuneille on siis tulossa tekemistä. Bundesliigaa pääsee betsailemaan vaikka heti esimerkiksi Unibetilla ja Rizkilla, muita sarjoja joutuu vielä hetken odottelemaan. Toki vedonlyöntikohteet ilmestyvät vedonlyöntisivustoille jo päiviä ennen varsinaisten otteluiden alkamista.

Katso myös kaikki muut pelipaikat kategoriasta vedonlyönti ilman rekisteröitymistä.

Kuten kaikki tiedämme, myös EM-kisat siirrettiin vuodelle 2021. Niiden osalta on jo alkanut spekulaatio siitä, pystytäänkö kisoja järjestämään edes tuolloin. Tähän kysymykseen toi pientä toivoa UEFA:n puheenjohtajan Aleksander Ceferinin 19.toukokuuta antama kommentti. Ceferin sanoi lyövänsä vaikka miljoonan vetoa siitä, että kisat tullaan järjestämään kesällä 2021.

Ceferin ei tietenkään ole mikään virologi tai lääkäri, mutta toivokaamme kaikki että hän saa pitää miljoonansa ja kisat järjestetään.